torstai 3. huhtikuuta 2014

the best day so far

Eile oli tylsä päivä. Aamupäivän kasvimaan hoitoa laskematta ei tapahtunu mitää koska oppilailla oli sellasia tunteja joille miun ei kannattanu osallistua ja sit kerrottii et on special day eikä oo enkun tuntia. Sen sijaa katottii leffa osan kanssa. Yön nukuin huonosti jostai syystä ja tänä aamuna olin sit vähä allapäin, mut koha saatii päivä käyntii täst tuliki paras päivä tähä mennessä.

Aamupäivän ulkohommana kiivettii vähä matkaa vuorelle mistä löyty pieni niitty täynnä isoäitikukkia. Se on sellane harvinainen ja kallis kukka jota piti käsitellä arvokkaasti. Mentii sille niitylle raivaamaa vähä paremmat elinolot isoäitikukille. Jo siellä tuli vähä parempi mieli koska vuoren rinteeltä näki alas nii nätisti ja reksi soitti vielä puhelimestaa taustamusiikkia. Korealaiset tykkää kuunnella musiikkia työn tai leikin ohella. Ku oltii tekee lähtöö reksi halus et otetaa meist kuva isoäitikukkien keskellä. Kuvassa vasemmalta oikeelle Jimin, Changhoon, rehtori, Moonchan, mie ja Minju. Molemmat pojat on miun oppilaita.
Ollaa sen verra lähennytty noitten kanssa et tänää jopa hengailtii yhes koulun pihalla. Heiteltii vähä korista, autoin miun poikia ettii pesispalloa ruohikosta ja löysin sen josta sain arvostavia katseita (hah) ja mitäs muuta. Ruoka-aikaan oli kiva huomata iso muutos. Ekaks ku tultii Weipinin kaa mei vieree ei istuttu ruokapöydäs eikä meille puhuttu, mut tänää miun vieree ei pelkästää istuttu vaan miulle myös juteltii kiitos miun tän hetkisen lempparipojan Dohoon joka juttelee miulle ja kutsuu miuta söpösti Meri teacheriks joka kerta.

Illalla oli sit eka kunnon tunti ja hienostiha se meniki :D (huomaatko sarkastisen sävyn köhh) Huomio kiinnitty ekana miun tablettiin jonka otin mukaa ja joho kaikki ihastu ja kuoli kateudesta koska nää ei täällä saa käyttää ollenkaa puhelimia eikä läppäreitä, ainoostaa vapaa-ajalla tietsikkahuoneen koneita (mieki järkytyin). Öhh, mitähä siitä kertois :D koska meil on ikäeroo nii vähä ollaa enemmänki kaveruksia joten meil oli koko 60 min hauskaa, naurettii nii paljo et poskii sattu hymyilemine. Oltii tosi äänekkäitä ja huudettii toisillemme siis ihan ilosella mielellä, ja se oli oikeesti kylläki kaverusten enkunkielinen kokoontumine. Juoruiltii nimittäi suurimmaks osaks, kuten tyttö- ja poikaystävistä ja todettii että ollaa kaikki sinkkuja forever alone ja sanottii yhessä toisillemme "fighting!" mikä on korealaine kannustushuuto. Jooh :D mutta tarkotus oli saada ne puhumaa enkkua ja onnistuinki paitsi et Dohoon ujostelee viel mut kyl mie senki viel saan puhumaa enkkua :D hmm pitää vähä miettii mite ja millasia asioita opetan niille jatkos ja pidän ne aiheessa. Meil nimittäi oli tänää kyllä aihe mut siirryttii siit harhapoluille aika helposti XD eihä tässä muute mitää mut miun pitää lähettää järjestölle kerra kahes viikos lista tuntien aiheista, tavoitteista ja sellasista et kyl niille pitää koittaa jotai opettaakki.

Meil oli illalla viel pikkunen party koska viime kuun lopussa oli monen synttärit ja reksin vaimo tuli takasi usasta ni juhlittii niit kaikkia yhessä. Meille jaettii ryhmii hirveet kasat mässyä, huhhuh. Oisinpa ottanu kuvan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti