perjantai 8. marraskuuta 2013

... siis missä?Kovin monelle on tuskin selvää että missä päin maailmaa Korea ees sijaitsee, joten tein teille hienon kartan. Tai no, tallensin kartan googlesta ja lisäsin huomautuksia... haha

Hienossa kartassani näkyy oikein selvästi merkattuna kohde paikka punaisen ringin keskellä, kyllä. Valoittaakseni niitä joilla maantiede ei ole vahvin aine lisäsin perus paikkojen nimiä hahmottamaan vähän paremmin. Niin kuin esim Kiinan joka on aika oleellinen tekijä, roikkuuhan Pohjois-Korea siinä kiinni. Pohjois-Korea tosiaan sijaitsee ihan Kiinassa kiinni ja punainen ympyräni rajaa etelän aika mainiosti eroon pohjoisesta. 


Ei se nyt ehkä ihan toisella puolella maapalloa ole, mutta... saa kelvata!


Ja nyt jos vielä katsoo oikeen tarkkaan Koreaa, pystyy hahmottamaan pienen vihreän pisteen (ainakin ne, joilla likinäkö ei ole vielä ottanut ylivaltaa). Se on kuta kuinkin suurin piirtein se alue, missä MINÄ tulen asumaan sitten.


Ja näin sitten ihan sivistyksen kannalta, Etelä-Korean pääkaupunki Seoul (tutummin ehkä Soul, niin kuin se kuuluu lausua) sijaitsee suhteellisen lähellä rajaa tuolla ylempänä. En nyt lähtenyt merkitsemään sitä sinne sekoittamaan ideaa. Seoulissa tulen viettämään vähän aikaa, myös.


Mitäs muuta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti