sunnuntai 10. marraskuuta 2013

videohaastattelu

Perjantaina oli tullu sähköpostia Korean järjestöltä. Näin lyhyesti sanottuna he ovat kiinnostuneita kuulemaan minusta enemmän ja haluavat pitää Skypen kautta videohaastattelun.

Keskiviikkona 13.11 kello yhdeksän aamulla (Suomen aikaa)


Juuh. Arvatkaa vaa jännittääkö ja hermostuttaako yhtään! Kamala kun miettii vaan koko ajan että apua, osaanko käyttäytyä nimenomaan videohaastattelussa, mitä laitan päälle ja voi ei huone pitää siivota.... hahaha. Eiköhän se hyvin mee. Oon kuitenkin tosi ilonen että tää asia lähtee rullaa eteenpäin. Oonki viime aikoina tarkistellu sähköpostia aika kuumeisesti :D Tuun sitte kertomaan että miten meni!


13.11 // No tota joo. Kai se ihan hyvin meni? Nainen siellä toisessa päässä oli oikeen mukava tyyppi jonka kaa oli sillee kiva jutella ja kaikkee, mut tottakai ku jännitin ni ehkä kahessa kysymyksessä aivot löi vaa tyhjää ja sit piti yrittää keksii jotai sanottavaa. Aika samalla lailla ku mitä nyt yleensäki normaalissa työhaastattelussa olis, sellasia kysymyksiä. Niin ja asiaaha ei auttanu yhtää että yhteys pätki aika lailla.


No, toivotaa et meni ees jotenki läpi :D enää tää ei oo miun käsissä. Kuulemma viikon kuluessa tulee sähköpostiin lopullinen tuomio. Mutta että vaikutan kuulemma ystävälliseltä ja onnelliselta ihmiseltä, että kyllä hän niinku minusta tykkäs (kai..?) eh... ei kyllä jääny erityisen optimistinen olo mut let's hope for the best!


><

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti