keskiviikko 27. marraskuuta 2013

my project

For some weird reason,

I was accepted for the job. What? Can you please repeat?


Jepyjep, näin siis pääs käymään. Meeri lähtee Koreaan! Yay for kimchi~ eermhh... Nii tossa maanantaina tuli sitte sellane "YOU ARE ACCEPTED FOR THE PROJECT" viesti. 


1) en päässyt ensimmäiseen hakuvaihtoehtooni, mikä sinänsä ois ollu kiva koska sen koulun lähellä ois ollu jopa kauppoja täydellisen korpeuden sijaan (onks korpeus sana? korpi, korvessa..)


2) mutta! pääsin toiseksi laittamaani vaihtoehtoon jee! Ihme kyllä uutisen saatuani en hyppelehtiny riemusta tai muutakaan. Olin vaa sellai hämmentyneesti että "jaa" ja vähän myöhemmin olin että "JEE PÄÄSEN ASUMAA LÄHELLE GWANGJUA!!!" Gwangju on kaupunki josta oon kuullu ennenkin, koska 30% kpop artisteista nimittää sitä kotikaupungikseen. Woo~


Koulun nimi: Peace School (nää on nää korealaiset nimet..)

Kaupungin nimi: Gokseong, Jeonnam 
Projektin kesto: 26.3 - 13.6.2014

Main Job:

- Joining student's classes: farming (vegetables, rice fields), sports, arts etc.
- Joining outdoor activities with students: class trip, hiking, experience programs
- English conversation class and supporting English teacher

Extra Activities:

- Creating club activity: if you have special skills or interests, you can also lead activity class with children (music, drawing..)
- Joining field trips with students: visiting cultural and historical sports of Korea
- Participating in local festivals
- Local traveling with students or teachers on the weekend (sometimes)


Siinä oli kai tärkeimmät. Sen lisäks sain läjän muuta infoa ja matkustusohjeita sun muuta. Miulla on jo meneillään neuvottelu lentolippujen hinnoista ja rikosrekisteriote on tilattu.. sellanenki ku pitää niille hommata todisteeks siitä et on kunnon kansalainen :) on kuulemma ihan normaali käytäntö koreassa näin yleisestikin. Kaikkia kuitenkin kiinnostaa kuinka paljon tää homma kokonaisuudessaan tulee maksamaan, joten seuraavaks listaan kaikki kulut ylös kuten rokotukset, matkavakuutus jne. Ilmottelen myös matkustussuunnitelmia sitten kun ne on tiedossa (tulee varmaan kyllä jo lähipäivinä)


Aika jännää, ettenkö sanois.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti