lauantai 22. maaliskuuta 2014

last words in finland

Näin se vaan on että aika juoksee ja nyt tässä ei oo jälellä enää ku kaks päivää enne lentoa. Mihin ne kaikki kuukaudet tästä välistä hävis?! Koko lähtö tuntuu epätodelliselta, ni ei sitä silleen osaa pahemmin panikoida mut katotaan uuestaan sit maanantaina..

Aurinkorasva ja hammastahna on edelleen ostamatta. Korealaisille pitäis myös viel keksiä lisää jotain suomijuttuja. Muuten taitaa olla kaikki aika lailla valmista. Pakkaamista en oo kyllä ees alottanukaa, mutta sen nyt ehtii.


On sitä pari kertaa ehtiny mennä hermot ku tuntuu että aika loppuu keske ja on hirveesti tekemistä jne mutta muuten aika rauhallisin fiiliksin on menty. Tänää illalla viel kokoonnutaa kaveriporukan keske vähä juhlistamaa tätä lähtöä (kukapa ei olis ilone et pääsee miust eroo, hehe vitsi vitsi). Sunnuntain varmaan alotan pakkaamisen ja siivoon, maanantaina on sitte lähtö. Lento lähtee vast viiden jälkee iltapäivällä ni on siinä maanantainaki vielä aikaa aamupäivästä. Superkiva ystäväni heittää miut lentokentälle autollaan! pistetään bensarahat puoliks ja eiku tytöt tien päälle. Ihan kiva ettei tarvi missään junassa alkaa raahaamaan isoa matkalaukkua. Thanks karkki!


Tosi innolla kyllä ootan että pääsen täältä suomen loskasta pois! Ei se koreakaan mikään etelän matka ole mut on siel lämpimämpää ku täällä ja kevät on pitemmällä. Tajusin myös tossa googlaillessa yks ilta että Hongik University alue on sama ku Hongdae josta oon kuullu monesti ennenki ja joka on siis yks parhaimmista paikoista olla Seoulissa, koska se on täynnä kaikkee jännää. Ja siellä mie vietän ekat kolme päivää! jee!


Itekseen siellä kaduilla seikkaileminen ei oikeastaan jännitä yhtään. Sain sentää infopapereissa tarkat ohjeet ja oikei kartan että kävele tästä ja siinä ympärillä on tälläisiä kauppoja. Plus osaan kysyä neuvoa kyllä. Ainut mikä jännittää on se maanalainen koska tälläsenä pienenä lappeenrantalaisena ei oo tullu melkeen koskaan sellasella kuljettua ja nyt kaikki on vielä koreaks joten.. mut kyl mie selviin, oha miulla koko eka päivä aikaa vaikka löytää perille :D


Tässä nyt ku matkakuumeilee tekee mieli jo suunnitella seuraavia reissuja vaikken oo edellistäkää alottanu. Seuraavaks pitää varmaan kyllä suunnistaa tuonne Brittien saareen jos miulla vielä yhtään rahaa jäljellä on kesäkuussa ku palaan :D se on semmonen toinen pitkäaikanen haave. Joskus pitää kyllä kävästä Irlannissa uudestaan, siellä oli siistiä!


Niin että seuraavan kerran ku kirjottelen sitä ollaanki sitte korean maaperällä! jaiks

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti