keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

first day of evaluation

Tarinamme jatkuu siitä kun lähin ettimään Better World rakennusta missä vapaaehtoistyöjärjestö sijaitsee. Noh, kartta ja ohjeet yksinkertasia ja mitä tekee Meeri? no ei sitä nyt iha eksymiseks laskettu koska oisin osannu kävellä takaspäi enkä ollu viel kysyny neuvoa. Joka tapauksessa tämä nuorehko mies näki miut ja tuli kysymää minne oon menossa. Se oli tosi ystävällinen, etti oikeen suunnan ja vielä käveli miun kanssa sen jonku kilometrin mittasen matkan varmistaen et löydän perille ja viel senki jälkee ku oikee rakennus löyty se kanto miun matkalaukun tien yli. Miksei tällästä oo suomessa?! se oli myös ensimmäine ihmine jonka kanssa puhuin kunnolla koreaa. Se kerto et ois sillä ollu autoki mut eihä nyt random tyypin autoo voi mennä ja et sen vois ymmärtää vääri vaikka se on ihminen jolla on jo pieni lapsi (näytti tosi nuorelta miusta kylläki) ja sano monta kertaa et kysy neuvoa kysy neuvoa :D thanks mate!

Oohh mie niin tykkään meiän järjestön ihmisistä! kaikki muut vapaaehtoset on kivoi, kaikki naispuoleisia kylläki, about 20-30 vuotiaita mut silti kaikki näyttää niin nuorilta. Tääl on yks norjalaine, yks italialaine ja kaks australialaista, muut onki sit aasiasta ja on monta iha korealaistaki. Miun partneri kuka tulee miu kaa samaa kouluu on  taiwanista nimeltä WeiPin. Jaetaa myös huone täällä seoulissa nää pari päivää. Itse järjestön ihmiset on kivoja, etenki manageri TaeJun (mies) on tooosi hauska. Oli kiva päivä. Oliha meil parit tutustumisleikit mut ei ne nyt ollu pahoja. Miun lisäks on yks blondi. Ihmiset jopa nauro miun jutuille, wow tämä on uutta. Tosin miun sarkasmi hämmens joitaki XD 

Päivän päätteeks käytii syömässä läheisessä ravintolassa, eka korealaine kunnon ateria! soin bulgogia, mikä on siis possun lihaa erilaisilla lisukkeilla ja se oli toooooosi hyvää nomnom. Kimchi on aika mielenkiintosen makusta, yksinää se ei iha mee mut lihan kanssa joo. Tykästyin myös yhtee korealaisee perinneruokaa (lisuke) jonka nimee en muista. Merileväkeitto oli just sen makusta milt kuulostaaki mut iha okei. 

On tosi siistiä ku ympärillä on ihmisiä jotka kuuntelee samaa musiikkia ja kattoo samoja kdraamoja hehee ja sain kaikki korealaiset huutamaa kuorossa "OOOOOOH" ku selkis et osaan vähä koreaa ja vastasin yhtee kysymyksee koreaks :D heh-heh

Aijoo, tänää paisto aurinko joten oli toosi lämmin huhhu aurinkorasva käyttöö, en ois iha odottanu jo tässä vaiheessa. En kyllä sillee valita. Mietinpä vaa kui kuuma sit kesäkuus on :D so far I've been loving it! 

2 kommenttia:

  1. JES!! Nyt pääsen eroon siitä että huomaan pohtivani välillä ootkoha vielä elossa. Ihanata, tuun stalkkaamaan KAIKKEA mitä teet ja myhäilen täällä yksinäni oikein hengessä mukana. (ps. nyt ois parempi arvata että keneltä tää viesti tulee koska muute saatan loukkaantua)

    VastaaPoista
  2. ahahaha khyl mie ny siu vanhan käyttäjätunnuksen muistan, anni hyvä! :DD ootapaha vaa ku pääsen tietokoneelle siirtää kuvia tänne ;) stalkkaa toki ja myhäile ihmeessä!

    VastaaPoista