keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

first day in korea

Noniiin täällä sitä ollaan. Kuvia ette valitettavasti vielä saa mutta kyllä niitä vielä tulee. Lento meni hyvin, finnairilla oli kiva lentää eikä se reilu kaheksan tuntia tuntunu ees pitkältä ku oli oma monitori mistä kattoa leffoja ja muutama tunti meni nukkumiseen (vaikken kyllä kamalasti saanut unta mutta kumminkin) Lentokentältä löysin helposti tieni maanalaiseen millä matkustin sitten seoulin keskustaan jos sen nyt niin voi sanoa. Täällä on muuten tosi ystävällistä väkeä! olin kävelemässä tietäni ulos maanalaisesta ja miuta ja maantasoa erotti enää yks portti mut se oli vähä erilaine ku aikasemmat enkä heti tajunnu miten se toimi ni en ehtiny seisoa siinä ku kaks sekunttia ni jo miuta vähän vanhempi mies tuli ystävällisesti auttamaan ja neuvomaan. Ei se portti kyllä vieläkään toiminu, en tiiä oliko vikaa miussa vai siinä portissa, mut se mies kiirehti saman tien soittamaan infoon että aukasee miulle sen. Se oli kovin ystävällistä :)

Haha yks hassu juttu, vaihoin lentokentällä rahaa mikä saatto olla kalliimpaa ku jossai muual mut tarvitsin woneja junalippuun ja aattelin saman tien vaihtaa enemmä ku tiiä millo seuraavaks tulee vastaa paikka missä vaihtaa. Niiiin ni menin siihe tiskille ja se nuori naine siel takana huomas kyl et oon siin mut rupes vaa pistää silmätippoja siinä ja mie olin sellai erhm tahtoisin vaihtaa rahaa? ja yks vaa "yee~" hmm okei :DD

Hetki meni enne ku tajusin mihi suuntaa lähteö mut sit sen jälkee oli tosi helppo suunnistaa hostellille karttaan merkittyjen kauppojen perusteella. Huone on ihan kiva, ei mikään luksusasunto mut ei sitä yhdelle yölle sellasta tarviikaa. Aluks oli pakko ottaa pienet päiväunet, oishan se suomen aikaa ollu puol viis aamulla vaikka täällä oli iltapäivä vasta aluillaan. Mie oon siis seittemän tuntia suomea edellä. Sen jälkee vietin pari tuntia kaupungilla pyörien. Istuin myös hetken puistossa kattomassa miten miun ikänen poika esiinty heittelemällä pulloja baarimikkotyyliin. Se oli siistin näköstä. Meno täällä on tosiaan iha erilaista ku suomessa.

Kyllä miuta ainaki kaikki miespuoliset ihmiset tuijottaa mutta kukaa ei oo vielä osotellu että ULKOMAALAINEN !!!!! haha niinki kuulemma voivat tehdä. Täällä seoulissa nyt viel näkee jonku verra muitaki länsimaalasia. Näin jopa kaks suomalaista tyttöä!! se oli hämmentävää. Hahaa ja nyt pääsen muuten viimein vahvistamaan pitkäaikaiset epäilykseni; korealaiset ei oo lyhyitä! toki niitäki löytyy mutta en tunne oloani ollenkaa pitkäks. Tytöt on ehkä lyhyempiä mut monet pojat miuta pitempiä.

Aijoo, lämmin täällä on! +18 ja kaikkee. Ei kyl paista aurinko ni ei oo nii kuuma (onneks) (vielä) haha. Näin paljo mäntyjä lentokentältä seoulii matkustaessa. Maa ja ruoho on suomen lailla talven jäljiltä vielä ruskeeta.

Nyt pitää lähtee luovuttaa huone ja suunnata kohti vapaaehtoistyöjärjestölle!

edit// no eihä tää tietenkää ollu lähettäny tätä kiireessä ku lähin ni laitetaa nyt sit vähä jälkeepäi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti